Salgs- og leveringsbetingelser

handelsbetingelser

Dit køb hos os: 

Når du handel på Wood-Design.dk accepterer du automatisk vores handelsbetingelser, og vi anbefaler derfor at du læser vores betingelser igennem før du godkender en handel. 

Levering: 

Vi gør alt for at levere dine vare så hurtigt som muligt, gerne inden for 1-4 hverdage, alle vare skal produceres og derfor kan leveringstiden variere.  

Enkelte større bestillinger kan tage op til 5-8 Hverdage

Ide&Gratis - produkter kan tage op til 2-3 uger før vi kommer med det endelige resultat. 

Der tages forbehold for tastefejl og udsolgte varer. 

Fragt: 

Hos Wood-Design.dk har du altid mulighed for at få fast fragt på kr. 49,- til den pakkeshop som ligger tættes på dig. (Postadresse)  Vi tilbyder også fri fragt på alle ordre over 349 kr. ex fragt.

Ønsker du levering til bestemt pakkeshop, da kontakt os efter bestilling eller skriv det i bemærkninger.

Vi afsender alle ordrer med DAO365 Eller GLS. 

DAO365 / GLS, sender information pr mail når vare er sendt. 

 

Fortrydelsesret: 

 

Hos Wood-Design.dk, må du gerne fortryde dit køb. Du har 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du modtager varen. Dette gælder dog ikke personlige produkter på bestilling ud fra dit ønske. Disse kan ikke byttes og tages ikke retur. 

Kontakt os på mail kontakt@wood-design.dk, med information om returneringen, inden du sender pakken 

Vedlæg ordre nummer i returforsendelsen, notér hvordan du ønsker pengene retur (kontonummer eller MobilePay) og beskrivelse vedr. returnering. 

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med forsendelse og returnering varen. 

Når vi har modtaget varen, og godkendt returneringen, vil du indenfor få dage modtage pengene. 

Varen sendes til følgende adresse: 

Wood Design 

Rousehøjvej 91 

5250 Odense SV 

OBS: Vi modtager kun pakker omdelt af DAO eller GLS. Ingen retur levering til pakkeshop. 

Det er dit ansvar at pakken leveres retur til os så gem derfor din kvittering til vi har modtaget den. 

For yderligere info kontakt os på wooddesign@outlook.dk      

DIT ANSVAR: 

Alle vare der sendes retur, skal sendes retur i original emballage, der må ikke klæbes pakke lablen på produktet, eller andre dele der kan skade varens kvalitet. Du har selv ansvaret for pakken/varerne indtil vi har modtaget den. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning omkring fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer. 

Fortryder du dit køb inden levering og efter afsendes fra vores lager, skal du modtaget pakken og sende den retur. Du kan ikke afvise modtagelse. Afhenter du ikke varen i pakkeboksen inden udløb hæfter du for den porto udgift, samt den mere omkostning på kr. 49,- der kommer fra DAO365/GLS for returforsendelse. Dette modregnes i det refunderende beløb. 

Der ydes Ikke returret på produkter købt på Outlet som kan være 2. sortering 

 

Gaver byttes efter gældende regner om fortrydelse ret. 

 

Priser og Betaling: 

Betaling via mobilpay trækkes med det samme

Betaling med kort trækkes så snart varen er pakket og afleveret i pakkeshoppen til afsendelse..

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Alle priser tillægges fragt i vare kurven. med mindre man opfylder fri fragt.

Alle forsendelser sendes med DAO365/GLS Som pakke. Wood-Design.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser i fragten. 

 

Forbehold og ansvar fraskrivelse: 

Vores produkter er ikke legetøj. De skal derfor anbringes udenfor børns rækkevidde. Vores produkter lavet i Egefinér er kun beregnet til indendørs brug og tåler ikke fugt. 

Wood-Design.dk kan IKKE stilles til ansvar for klæbeevnen af de gratis vedlagte materialer som klæb, tape mv., da ingen flader er ens. Det er derfor kundens ansvar at teste om det hæfter. 

Der stilles IKKE garanti for nedfaldne produkter, samt evt. skader på tapet, gulv , mv. 

Wood-Design.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt, maskine nedbrud og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører. 

Wood-design.dk forhandler kun i Danmark, hvorfor Dansk ret regulerer salget af vores produkter. Ved eventuelle tvister skal sagen afgøres ved danske domstole. 

Vi sender ikke vare til udlandet. 

 

Reklamation: 

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Dette betyder at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage som er opstået pga. forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. 

Du kan reklamere ved at kontakte os på wooddesign@outlook.dk, INDEN du returnerer den defekte vare. 

INDEN, du sender varen retur skal vi have en mail med billede af produktet og tydeligt beskrevet hvad produktet fejler. 

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger for at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde omkostningerne ved at sende varen retur. 

Er det muligt sender vi dig et nyt produkt uden beregning. 

Se regler for retur under fortrydelsesret. 

 

Speciel Design og egne tekster: 

Køber hæfter for at navne og ord er stavet korrekt på varer der skal personliggøres. Wood-Design.dk kan ikke drages til ansvar for eventuelle stavefejl, eller grammatiske fejl. 

Vi gør alt hvad vi kan for at levere et smukt og fejlfrit produkt. Egefinér er et naturmateriale, hvorfor der kan være knaster og områder med mørkere træ i produkterne, vores produkter har 2 sider så tjek altid for for og bagside. Alle produkter er maskinlavet og efterbehandlet i hånden, man kan derfor ikke forventet at 2 produkter er helt ens. 

Lever produktet ikke op til dine forventninger, bedes du kontakte os for yderligere information 

 

IDE&GRATIS: 

Vores ide&gratis er til dig der har en ide til noget vi skal lave. Ved henvendelse sender du os en mail med skitse af dit ønske. Efterfølgende bearbejder vi dit ønske, der kan gå op til 2 uger før du får svar på om det er noget vi kan lave og en pris så frem vi kan lave det. 

Er din ide en vi kan bruge i vores webshop og faste sortiment, så belønner vi dig med dit gratis designet produkt. 

Wood-Design.dk har rettigheden over produktet/skitsen så snart det er modtaget på mail. 

Wood-Design.dk kan til enhver tid afvise at lave en skitse over din ide. 

Din ide kan sendes på wooddesign@outlook.dk 

Fortrolighedspolitik / privatlivspolitik

Wood-Design.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatlivet på internettet.  Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, medmindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredje part uden din forudgående tilladelse. 

Wood-design.dk er en del af Bellingeminitryk

Bellingeminitryk

Rousehøjvej 91

5250 Odense Sv

CVR 40012028